Грижата за вас е наша примарна цел !
Јавете се денес на +389 75 499 188
Работно време од Отворено 24 часа

Уште денес !

Закажи

Оглас за Негователка/Медицинска сестра

Содржина

ПСЗУ Отворено Срце поради зголемен обем на работа има потреба од Негуватели, Медицински сестри.
За повеќе информации контактирајте не на 075/499-188